Svenska Spel

Fyra nya år med Ting Hockey

Publicerad: 2017-03-24 08:49

IK Oskarshamns förberedelser inför framtiden pågår för fullt och i dag kan vi med glädje meddela att en stor och viktig pusselbit fallit på plats. IKO och Ting Hockey har enats om ett nytt fyraårigt avtal som fortsatt gör Ting Hockey till exklusiv leverantör av ishockeymaterial samt Guldpartner.

Andreas Danielsson, VD Ting Hockey:
– Vårt samarbete med IK Oskarshamn är en viktig del i vår verksamhet och vi är väldigt glada över att IKO ger oss fortsatt förtroende med att leverera hockeymaterial under de kommande fyra säsongerna. Ett sådant här avtal hjälper oss utan tvekan att befästa vår position som en av de ledande hockeybutikerna i landet.

Martin Åkerberg, klubbchef IK Oskarshamn:
– Ting Hockey har varit en stark, trogen och kunnig partner till oss under sex år. Vi i IK Oskarshamn är självklart glada att vi enats om ett fortsatt samarbete och för att vi får fortsätta jobba tillsammans med Andreas, hans kollegor och Bauers produkter.

Samarbetet mellan IK Oskarshamn och Ting Hockey sträcker sig enda tillbaka till 2011 då parterna tecknade sitt första avtal tillsammans.

 
Viktor Ekström
IK Oskarshamn
 

Copyright © 2015-2017 IK Oskarshamn

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB