Svenska Spel

Även Björn Karlsson förlänger

Publicerad: 2017-03-22 08:10

Sportchefen Per Kenttä har rivstartat sitt nya jobb och nu kommer nästa förlängning i IKO. Backen Björn Karlsson har valt att nyttja sitt optionsår och blir därmed kvar även nästa säsong. Efter en hel del skador kunde en frisk och hel Karlsson spela de 20 sista matcherna av serien och är nu sugen på nästa säsong.

- För oss var det ingen tvekan att förlänga Björns optionsår, säger IKO:s sportchef Per Kenttä. Han är en av Allsvenskans bästa backar och en pådrivare som ställer höga krav på sina medspelare vilket jag ser som en stor styrka hos honom. Han är villig att ta ett stort ansvar och vill leda laget i rätt riktning så jag är nöjd att vi fortsätter samarbetet.

- Jag var inte riktigt nöjd med den gångna säsongen och vill ge det några år till, säger Björn Karlsson. Jag hade ett optionsår som jag nu först och främst fullföljer, sen får vi se hur det blir längre fram. Min förhoppning är att kunna spela fler matcher. Nu är jag hel och frisk och då känns det bra att gå in i en hård sommarträning utan skavanker. Jag har även trivts bra här och tycker att samtalen med Per Kenttä har varit spännande. För familjen känns det bra att göra klart tidigt och kunna planera för det kommande året.

IKO har nu tio spelare på kontrakt för säsongen 2017/18.

Följ Lagbygget 2017-2018

 
Göran Svenson
IK Oskarshamn
goran@ikoskarshamn.se
BJÖRN KARLSSON
Björn Karlsson
  • Född

    1989-01-07

  • Längd

    189 cm

  • Vikt

    89 kg

  • Profil »

spelare med kontrakt

Målvakter:
Wictor Ragnewall
Backar:
Björn Karlsson
Tom Linder
Forwards:
Filiph Engstund
Jonas Engström
Joakim Hagelin
Victor Löfstedt
Arsi Piispanen
Robin Söderqvist
Manuel Ågren

 

Copyright © 2015-2017 IK Oskarshamn

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB