Svenska Spel

Rögle BK kallar hem Ludvig Elvenes

Publicerad: 2018-02-28 16:50

Han inledde säsongen starkt i kedja tillsammans med sin bror Lucas och Manuel Ågren. De senaste matcherna har han verkligen kommit igång på allvar igen med totalt åtta poäng på IK Oskarshamns fem raka segrar. Nu väljer Rögle BK att kalla hem forwarden Ludvig Elvenes. 

Ludvig Elvenes och brodern Lucas lånades ut till IK Oskarshamn i somras med förhoppningen om att båda spelarna skulle ta kliv i sin utveckling. Redan efter 22 matcher försvann 18-årige Lucas efter en succéartad höst. Nu är det äldre brodern Ludvig, som verkligen trampat igång under februari, som kallas hem av Rögle BK. 

– Såklart tråkigt för oss. Ludvig har verkligen växlat upp den senaste tiden och varit en väldigt stabil spelare för oss. För oss är det bara att önska honom lycka till i SHL, kommenterar sportchef Per Kenttä. 

För nog har 21-årigen verkligen kommit igång med poängproduktionen under IK Oskarshamns senaste matcher. Han har under de fem raka segrarna laget har i bagaget noterats för två mål och fem assist, totalt tolv mål och 26 poäng under säsongen. Men sportchef Kenttä ser trots förlusten en ljusning på forwardssidan. 

– Vi saknade både Markus Persson och Gustav Olhaver senast, men båda är på god väg att komma tillbaka. Vi hoppas att åtminstone någon av dem ska vara tillbaka till fredagens bortamatch. 

Ludvig Elvenes har med detta också gjort sin sista match i IK Oskarshamn den här säsongen. Hans dispens tillåter inte honom att återvända till IKO. 

 
Viktor Ekström
IK Oskarshamn
NÄSTA HEMMAMATCH
Söndag 4 mars 16:00
Be-Ge Hockey Center
biljett

Tänk på att våra biljetter alltid är ca 15 % billigare i förköp. Ska hela familjen gå på hockey? Testa våra förmånliga familjebiljetter - läs mer HÄR.

 

Copyright © 2015-2018 IK Oskarshamn

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB