Svenska Spel

Intervju med Patrik Schavon

Publicerad: 2017-03-30 11:45

Den nye vice klubbchefen i IK Oskarshamn, Patrik Schavon, är inne på sin tredje vecka på det nya jobbet. Hör honom här i en videointervju om vem han är och hans tankar inför den närmaste framtiden.

Patrik Schavon tillträdde den 13 mars tjänsten som vice klubbchef i IK Oskarshamn. Han kommer senast från uppdraget som sport- och marknadschef på Kalmartravet och kommer att ha fokus på det kommersiella, främst försäljning och evenemang.

- Rekryteringen av en vice klubbchef ligger i linje med våra ambitioner att utvecklas, växa och bli bättre framöver. Redan efter bara två veckor på jobbet känner jag att vi träffat helt rätt med Patrik, han tillför en ny dimension av erfarenhet och energi till organisationen. Tillsammans med övriga medarbetare kommer vi jobba hårt på bred front för att öka våra ekonomiska muskler och möjligheter att utvecklas, säger IKO:s klubbchef Martin Åkerberg och berättar också att klubbens partners vid en frukostträff den 7 april kommer att få information om klubbens övergripande ambitioner och mål för den kommande treårsperioden.

Videointervju med Patrik Schavon:

 

 

 
Göran Svenson
IK Oskarshamn
goran@ikoskarshamn.se
 

Copyright © 2015-2017 IK Oskarshamn

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB